In our first episode, our hosts Dima & Lauri discuss with ex- Booking.com Training Strategist Kevin Groen. Topics vary from learning culture to nudging, questioning the status- quo of current training paradigm and pondering on our inferior skills in communications and awareness which truly hinders our growth.

Ensimmäisessä jaksossamme hostit Lauri ja Dima keskustelevat ex- Booking.com koulutusstrategikko Kevin Groenin kanssa. Teemoina ovat mm. oppimisen kulttuuri, "nudging"- menetelmän hyödyntäminen, valmennusalan status- quon kyseenalaistaminen sekä riittämättömät viestintä- ja tiedostamistaitomme kompleksissa organisaatioympäristössä. Keskustelu käytiin englanniksi.

Jaksossa mainittuun tapahtumaan voit halutessasi hankkia lippuja täältä: www.eventbrite.com/e/workshop-how-…ets-53991512066

Comment